Bulgarian languageEnglish language

Салон за красота Grazia SPA


Салон за красота :: Grazia SPA :: Партньори Салон за красота :: Grazia SPA :: Контакти
Mary Cohr Paris

Създадена е през 1975 година от Жан Даниел Монден , който е доктор фармацефт. Жан Даниел Мондан решава да създаде собствена козметична линия и я нарича Мари Кор изцяло базирана на Ароматерапията.

Всъщност с растителни екстракти са лекували човечеството много преди фармацефтиката и медицината да съществуват. Етеричните масла са напълно естествени и толкова силни, че не трябва да се употребяват в чист вид.

Официален сайт

 

Те предават цялата енергия, която са получили от слънцето в сърцето на растенията. В лабораториите на Мари Кор, ние сме подбрали етерични масла между най-ефикасните, за да ги прибавим в гелообразни текстури, без мазнини и алкохоли.

 

 

 

Салон за красота :: Grazia SPA :: BABOR Продуктите на BABOR са изключително съобразени с Вашата естетика – по обичайната причина, че професионалните козметични процедури най-добре се осъществяват от истинските експерти. Изживейте цялостния ефект от козметиката BABOR - преживяна красота.
Официален сайт

 

Марката BABOR е една от водещите в света на висококачествената козметика. Нашите уникални продукти са базирани на ценни съставки – най-голямата част от тях са с природен произход. Те са изключително добре приети от кожата и допринасят за чувството на удовлетворение.

Салон за красота :: Grazia SPA :: Guinot Благодарение на над 30-годишния си опит в професионалната грижа за кожата, Guinot предлага терапии и продукти в крак с най-новите тенденции. С Guinot качеството на терапиите е гарантирано и ще ви направят красиви и неповторими.
Официален сайт

 

Guinot е първата козметична марка, създала продукти, съдържащи 56 биологично-активни, жизненоважни за клетките вещества. Доказано е, че тези биологични съставки възстановяват кожата при случаи с тежки изгаряния. Изследователските лаборатории на Guinot усъвършенстват тези модерни технологии и успешно ги прилагат при разработване на продуктите за подмладяване на кожата.

Салон за красота :: Grazia SPA :: Germaine de Capuccini Научни открития, нови изследвания, биотехнологии и ефективност
са основните характеристики на продуктите за лице на Germaine de
Capuccini. Незабавни смайващи резултати, задоволяващи и
най-високите изисквания.
Официален сайт

 

Процедурите с висококачествените продукти на испанската марка GERMAINE de CAPUCCINI, не само възвръщат жизнеността и тонуса на кожата на тялото, но и осигуряват пълноценен релакс и освобождаване от напрежението и стреса.

 

KARAJA ITALYСъздадена през 1985 година, Караджа SRL днес е престижна марка в света на декоративната козметика.

Фирмата произвежда пълна гама от авангарден професионален грим която е насочена към жени от всички възрасти, които обичат да си играят с цветовете и ​да се грижат за здравето на кожата си и да търсят продукти с абсолютно качество.
Официален сайт

Направени от ефективни и безопасни формули, Караджа предлага печеливши продукти, които повишават вашата класа и са познати в цял свят, като "Произведено в Италия".

Gernetic InternationalЛаборатория Gernetic Synthese е създаден през 1978 г. от френския биолог, г-н Алберт Лапорт. Оттогава Gernetic е специализирана в създаването на алтернативни продукти за красота.

Методът Gernetic, въпреки своята научно-базирана сложност на производство, е доста прост за употреба, което прави по-лесно неговото прилагане у дома.

Въз основа на половинвековни клетъчно-биологични изследвания на клетъчната функция и нужди, Gernetic се счита за единт от най-изтънчените и ефективни продукти с грижа за красотата.

Gernetic ви помага да възстанови възможно най-добре кожата, ръцете, тялото, бюста и косата.

Есенциално хранене чрез кожата, лекуване на първопричината на кожния проблем.
Това е мотото на Gernetic

Продуктите на Гернетик  съдържат 100 % органични съставки,
Активните съставки на продуктите Гернетик са от 100 % естествен произход: Витамини, Аминокиселини, Протеини, Олигоелементи, Фитостимуланти, Висши и  100% естествени масла.
Постоянните разработки в областа на клетъчната биология ни позволяват да запазим голяма технологична преднина в областа на грижите за красота.

Продуктите на ГЕРНЕТИК са натурални органични козметични препарати които имат в състава си Биологично активни компоненти които влиаят положително на физиологичните процеси в кожата. Създаването на Френската козметика Гернетик е предшествано от  многогодишни изследвания в областа на клетъчната биология и биотехнологията.

В продължение на 47 години А.Лапорт изучава органическия състав на всяка клетка в човешкия организъм и свойствата на хранителните вещества /аминокиселини,пептиди, захариди, липиди, олигоелементи, витамини, ензими/. Това му позволява да създаде уникалната формула на продуктите Гернетик, които благодарение на своя балансиран състав и малка молекулна маса на активните копмоненти проникват в кожата, коригират естетичния проблем и заздравяват организма.

Всички активни вещества в продуктите Гернетик са извлечени от 187 растения,  12 водорасли и създадени по биотехнологичен път.

Официален сайт

Салон за красота Grazia SPA, залага на високото качество на продуктите с които се грижи за вашата красота и здраве. По тази причина, използваме козметичните продукти на френските фирми Mary Cohr, Guinot и Gernetic, испанската Germaine de Capuccini и италианската Karaja

 

Grazia SPA
кв. Слатина
ул. "Кирил Божиков" 24-26
тел: +359 887 616 766
e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
web: http://www.gracia-spa.com

Лице за контакт:
Нели Кръстева

Публичен транспорт:
Автобуси: 11, 72, 404
Маршрутни таксита: 20, 12, 15, 48, 21

Google Maps
BG Maps

 

 

 
YouTube кампания Facebook кампания © 2010 - 2015 Grazia SPA